آلو بخارا خواص

نویسنده :مسعود هاشمی
تاریخ:دوشنبه 30 بهمن 1396-02:35 ب.ظ

مضرات و کالری آلو بخارا خواص آن برای پوست و یبوست

مضرات و کالری آلو بخارا خواص آن برای پوست و یبوست در سایت جسارت

آلو بخارا خواص ,خواص آلو بخارا در بارداری,خواص آلو بخارا برای زنان باردار,خواص آلو بخارا در دوران بارداری,خواص آلو بخارا برای پوست,خواص آلو بخارا در طب سنتی,آلو بخارا و خواص آن,الو بخارا چه خواصی دارد,خواص آلو بخارا خشک,خواص الو بخارا چیست,خاصیت الو بخارا در بارداری,خواص آلو بخارا از نظر طب سنتی,خواص آلو بخارای خشک,فواید آلو بخارا خشک,فواید آلو بخارا چیست

مضرات و کالری آلو بخارا خواص آن برای پوست و یبوست

آلو بخارا خواص , خواص آلو بخارا در بارداری , خواص آلو بخارا برای زنان باردار , خواص آلو بخارا در دوران بارداری

در این مطلب از سایت جسارت به مضرات و کالری آلو بخارا خواص آن برای پوست و یبوست می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

آلو جهت پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریها مفید است. از جمله : جلوگیری از افزایش فشار خون . کنترل قند خون . پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی عروقی و سرطانها . درمان برخی از بیماریهای گوارشی . برطرف کننده خارش بدن و دردهای مفصلی-  بهبود سردرد . معالجه کم خونی . معالجه ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی . تقویت چشم . درمان جوش صورت و بدن .  تسهیل عملکرد کلیه ها . ضد یبوست ومحرک سلسله اعصاب  بدن .

آلو بخارا خواص

آلو بخارا (گوجه برغانى) همان آلوى سیاه بزرگ است که طبیعت سرد و تر دارد. ملین، مسهل رقیق و مسکن حرارت گرم مزاج‌ها و صفراوى‌ها، رافع تشنگى و برنده تبهائى است که از حرارت عارض شده باشد. به گزارش نامه نیوز به نقل از خبرنو، خوردن آن به هر صورت، چه به صورت تازه، خشک و ریختن آن در آش و غذا مفید بدن و نرم کننده شکم و رافع خارش تن گرم مزاج‌ها است. اگر نیم کیلو آلو بخارا را در دو لیتر آب بجوشانید تا پخته و نرم شود و صاف کنند و با قدرى شکر شیرین کرده، گرم یا سرد بخورند مسهل خوب و بى اذیتى براى گرم مزاج ها است همچنین مفید سینه، تا حدى که برای افرادی که سرفه می‌کنند و سینه درد دارند، مفید است بر خلاف سایر ترشی‌ها که مضر شش و سینه است.

مصرف آلو به  علت طبیعت سردی که دارد برای افرادی که سردی مزاج دارند مناسب نیست و در این افراد بهتر است به همراه  آب عسل مصرف شود. در عوض برای گرم مزاجان میوه بسیار مناسبی است. برای درمان یبوست در بزرگسالان کافیست 10 عدد آلوی خشک را در آب خیسانده و شب تا صبح بماند و صبح ناشتا میل شود . در کودکان بهتر است 5 عدد آلو را پخته و در طول روز میل نمایند. برای درمان سردرد گرم ، آب آلو را با گل بنفشه مخلوط کرده بر پیشانی بمالید. مخلوط آلو و سرکه به صورت موضعی جهت درمان جوشها بخصوص جوش بدن اطفال مفید است.

خواص آلو بخارا در بارداری

خوردن چند دانه آلو بخارا ملین طبع، معده و برای قى(استفراغ) و غثیان(حالت تهوع) که از گرمى باشد، مفید است. غرغره برگ پخته آن برای ورم لوزتین، گلو و آب ریزش بینى که از زکام و نزله باشد و برای تقویت ریشه و لثه دندان مفید است. آشامیدن آب جوشانده برگ آن تا سه استکان کشنده کرم معده و ضماد برگ او که پخته بکوبند و بر شکم ببندند، ریزاننده کرم‌هاى روده و امعا و مجرب است، خاصه گرم مزاج‌ها است. سردمزاج‌ها باید ضرر آن را با خوردن کندر به اندازه یک نخود رفع کنند. اگر آلو یافت نشد می‌توان تمرهندى و آلوهاى دیگر استفاده کرد. جوشاندن آلو در گلاب و خوردن آن بندآورنده شکم است. رب آلو سرد و تر بوده و مفید حال کسانی است که کبدهای گرمی دارند، رافع تشنگى و فرونشاننده تب‌هاى حار(داغ)، التهاب و سردرد است.  باید دانست که انواع آلو و آلوچه خواصشان شبیه خاصیت آلو است که در فراهم نشدن آلو بخارا می توان از آنها استفاده کرد.

مضرات و کالری آلو بخارا خواص آن برای پوست و یبوست

آلو بخارا خواص , خواص آلو بخارا در بارداری , خواص آلو بخارا برای زنان باردار , خواص آلو بخارا در دوران بارداری

خوردن آلو به صورت ناشتا سبب درمان بی اشتهایی و قی و استفراغ صبحگاهی در افراد گرم مزاج است. برای تهیه شربت آلو، نیم کیلو آلو بخارا را در دو لیتر آب بجوشانید تا پخته و نرم شود . سپس صاف کرده با قدری شکر شیرین نمایید. مصرف این شربت برای درمان یبوست و تا حدی برای کسانی که سرفه و سینه درد دارند نیز مفید است.

خواص آلو بخارا برای زنان باردار

 آلوی سیاه حرارت درونی بدن را فرو می نشاند. آلو حالت تهوع را از بین می برد. از این رو افرادی که به حالت تهوع و سرگیجه مبتلا می باشند ، بهتر است روزانه چند عدد آلو بمکند. آلو ضد تب و سردردهای صفراوی است. آلو طبیعتی سرد دارد ، پس برای افراد گرم مزاج مناسب است. آلوی سیاه در مبتلایان به خارش بدن مانند خارش پشت، زیربغل ، گردن ، شانه مؤثر است. طبیعی ترین، بهترین، و بی خطرترین راه معالجه یبوست و بواسیر ، استفاده از اشکال مختلف آلو و آلوی خشک است که باید آن را به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنند. آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است . خوردن آلوی تازه یا پخته و یا کمپوت آلو برای درمان بیماران مبتلا به روماتیسم ، نقرس و تصلب شرائین مفید است. مصرف آلو به صورت پخته برای افراد ضعیف و مسن بهتر است، زیرا آلوی خام دیرهضم می شود.

به نقل از جابربن یزید جعفی : مردی نزد امام باقر (ع) از تلخه ای که در درون او به جوشش آمده بود تا جایی که نزدیک بود دیوانه شود ، اظهار ناراحتی کرد . امام (ع) به او فرمود: آن را با آلو فرو بنشان. امام صادق(ع) : آلو در حالت ناشتا تلخه را فرو می نشاند هرچند که بادها را نیز تحریک می کند. به نقل از ازرق بن سلیمان: از امام صادق(ع) درباره آلو پرسیدم . فرمود: برای تلخه مفید است و مفاصل را نیز نرم می کند اما از آن زیاد مخور که سرانجام در مفصلهایت بادهایی بر جای می نهد.

خواص آلو بخارا در دوران بارداری

آلو در معالجه کم خونی ، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است. آلو سرشار از ویتامین های A و C ، کربوهیدرات ( مواد نشاسته ای )، آهن ، کلسیم و سایر املاح می باشد. آلوی خشک برای مبتلایان به سوء هاضمه بسیار مفید است. برگه آلو، بهترین ضد سم می باشد. برگه آلو، دستگاه هاضمه را در بدن تنظیم می نماید. غنی از منیزیم ، سدیم ، فسفر و پتاسیم است. به مقدار کافی فیبر غذایی را برای بدن تامین می کند. در حفظ سلامتی کبد موثر بوده و باعث سم زدایی از سیستم گوارشی می شود. همچنین در مبارزه با عفونت و تب های روده ای بسیار حائز اهمیت است. از آنجا که حاوی مقدار زیادی فسفر است، در افزایش قدرت فعالیت های ذهنی تاثیرگذار می باشد. نوشیدن آب آلو در دفع انگل های معده بسیار موثر می باشد.

آلو بخارا خواص




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

مضرات و خواص ماش در طب سنتی برای بارداری و لاغری

نویسنده :مسعود هاشمی
تاریخ:شنبه 28 بهمن 1396-10:54 ق.ظ

مضرات و خواص ماش در طب سنتی برای بارداری و لاغری

خواص ماش در طب سنتی ، فواید ماش در طب سنتی ، خواص جوانه ماش در طب سنتی ، خواص ماش طب سنتی ، خواص ماش از نظر طب سنتی ، خواص جوانه ماش طب سنتی ، خواص جوانه ها در طب سنتی ، مضرات و خواص ماش در طب سنتی

خواص ماش در طب سنتی ، ماش در طب سنتی ، خواص ماش ، خواص جوانه ماش در طب سنتی

در این مطلب از سایت جسارت به خواص ماش در طب سنتی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.ماش یکی از انواع حبوبات بسیار مفید و متاسفانه در حال فراموشی است. ماش خاص ایران و خاور میانه است و در دیگر مناطق دنیا مصرف آن رواج زیادی ندارد.امیدواریم با خواندن این مطلب نسبت به مصرف آن چه در غذا بصورت پلو و آش و چه به صورت جوانه ماش رغبت بیشتری از خود نشان دهید.ماش یکی از حبوبات بسیار مفید و غنی است. با این که زادگاه اولیه ی آن ایران است ولی روز به روز کمتر استفاده می شود و در حال فراموش شدن است. شاید اگر از خواص فراوان آن مطلع شوید، به مصرف بیشتر آن راغب شوید.ایرانیان قدیم ماش را « مِچ » می گفتند و زمانی که به زبان عربی وارد شد ماش نام گرفت.ر

خواص ماش در طب سنتی

ایرانیان قدیم ماش را « مِچ » می گفتند و زمانی که به زبان عربی وارد شد ماش نام گرفت. یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی آش ماش است.این دانه خاص ایران و خاور میانه است و مصرف آن در دیگر مناطق دنیا رواج زیادی ندارد.این دانه غنی ، حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است و در عین حال کالری کمی دارد ؛ یعنی پرخاصیت و غیر چاق کننده است. از این رو بهتر است در دوران رژیم لاغری حداقل هفته ای یک بار از ماش استفاده شود چون بسیار زود هضم و غیر نفاخ است و  به علت دارا بودن ویتامین A و D نیازهای بدن ما را تأمین می کند و برای تقویت اعصاب و بینایی مفید است.ماش برای افرادی که دچار ضعف و ناتوانی هستند بسیار مفید است.ضماد ماش پخته با سرکه برای درمان اگزما و امراض جلدی مفید است.اگر ماش را با پوست بپزید و بخورید، برای درمان اسهال مفید است، ولی برای لینت مزاج دانه های پوست کنده آن را مصرف کنید.

فواید و خواص ماش در طب سنتی

اگر میزان کلسترول خونتان بالا است استفاده از ماش را به شما توصیه می‌کنیم.دانه‌های ماش دارای کلسترول پایین و مقدار زیادی فیبر رژیمی محلول هستند.فیبر رژیمی به آن دسته از مواد غذایی اطلاق می‌شود که قابل هضم نیستند. فیبرهای رژیمی دو گونه هستند: محلول و غیرمحلول. فیبر غیرمحلول به تعادل و تنظیم حرکات روده می‌پردازد ولی کار زیادی برای کاهش فشارخون انجام نمی‌دهد. فیبر محلول وقتی با آب موجود در سیستم هاضمه مخلوط شود ماده ژل مانندی را تشکیل می‌دهد که به نوبه خود به بهبود عملکرد اعضای بدن می‌پردازد.غذاهای سرشار از فیبر رژیمی محلول، به کاهش کلسترول بد خون (LDL) کمک می‌کنند و این کار را با تشویق به تولید گیرنده‌های LDL که مسئول بیرون راندن کلسترول بد اضافی از جریان خون هستند، انجام می‌دهند.مصرف روزانه 10 تا 25 گرم فیبر محلول برای کاهش کلسترول بد نیز توصیه می‌شود. هر پیمانه ماش حاوی 1/9 گرم فیبر رژیمی تام است.

خواص ماش در طب سنتی ، ماش در طب سنتی ، خواص ماش ، خواص جوانه ماش در طب سنتی

توصیه امام رضا (علیه السلام) به خوردن ماش:

امام رضا (علیه السلام)در پاسخ به یکی از یارانش درباره ی بهق (شبیه برص، لکه های روی پوست ) فرمودند : ماش تازه رادرفصل نوبر خودش بردار و همراه با برگش بکوب و آب آن را بگیر و ناشتا بخور و بر روی بهق بمال .

خاصیت ماش در طب سنتی

ماش، یکی از مواد غذایی است که در گروه حبوبات جای می‌گیرد. همان‌طور که می‌دانید، در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهم‌ترین منبع تامین پروتئین گیاهی هستند و ماش نیز ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی دارد و دارای تقریبا 3/16 گرم پروتئین در هر پیمانه است و در اکثر جوامع منبع عمده تامین پروتئین به ویژه برای گیاه‌خواران است.مصرف ماش هیچ‌گونه ممنوعیتی برای هیچ‌کس ندارد اما کسانی که اسیداوریک یا نقرس دارند، باید موادغذایی پروتئین‌داری را که پورین گیاهی دارند،‌محدود کنند.البته ترکیبات پورینی در ماش نسبتا کم است و لازم نیست این افراد نیز ماش را از برنامه غذایی خود کاملا حذف کنند؛ بلکه تنها محدودیت به خرج دادن در مصرف آن کفایت می‌کند.مطالعات انجام شده از سوی انجمن دیابت آمریکا نشان داده که ماش برای درمان اسهال نیز مفید است؛ ضمن اینکه زودهضم هم هست و از آنجا که ماده غذایی متعادلی است، مصرفش به دیابتی‌ها هم توصیه می‌شود.مطابق طب سنتی، دانه ماش دارای مواد غذایی کافی و با طبیعت سرد است.در هنگام مصرف و پختن دانه ماش بهتر است مقداری نمک در آب جوشانده آن افزوده شود و یا قبلاً به مدت بیست و چهار ساعت، آن را در آب سرد خیس نمایند.دانش امروزی ثابت کرده که دانـه ماش علاوه بر آنکه در درمان آبله و سرخک و بیماریهاى نظیر آن تاءثیر زیاد دارد، ضماد آرد آن براى رفع التهابات سطحى بدن بخصوص لک و پیسى بکار مى رود.در همین زمینه امام رضا (ع) در پاسخ به پرسش یکی از یارانش در مورد بهک می فرماید: ماش تازه را در هنگام خاص خودش فراهم کن و آن را با برگش بکوب و آب آن را بگیر و ناشتا بخور و بر روی محل بهک نیز بمال.

خواص ماش در طب سنتی ، ماش در طب سنتی ، خواص ماش ، خواص جوانه ماش در طب سنتی

در طب چینی‌ها و هندی‌ها از این جوانه در بسیاری از موارد آشپزی و نیز موارد درمانی استفاده شده و به عنوان نمونه برای مصارف درمانی در سم‌زدایی بدن وخاصیت ادرارآور بودن آن استفاده می نمایند و جوانه ماش سرشار از ویتامین C است که این مقدار در ماش پخته وجود نداشته و جوانه ماش انرژی‌زای واقعی بحساب می اید و برای کودکان و نوجوانان ملو از مواد مغذی است.

طب سنتی و خواص ماش

بر اساس طب گیاهی طبع ماش کمی سرد و خشک است و استفاده زیاد آن باعث زیاد شدن خلط آن می‎شود.وجود پتاسیم در ماش سبب شستشوی کلیه‎ها و پایین آوردن درجه اسیدی خون و منظم کردن ضربان قلب خواهد شد برای درمان ورم ماش تازه جوشانده و سپس له کرده با زرده تخم‎مرغ مخلوط کرده بر موضع ورم بمالید و ماش التهاب‎های صفرا را از بین می‎برد و تسکین دهنده سرفه میباشد.چینی‌های باستان از این گیاه برای رفع گرما و سم‌زدایی بدن استفاده می‌کردند.ماش مسکن درد بواسیر است البته باید پوست کنده آن مصرف گردد و افرادی که سکسکه‎های مقاوم دارند با خوردن ماش پخته برطرف میشود و  برای درمان کک مک پودر ماش را با عرق مورد مخلوط نمایید و به صورت ضماد بر روی ان ها قرار دهید.خوردن ماش برای کسانی که مبتلا به خارش شدید بدن میباشند بسیار مفید می‎باشد.در طب های سنتی ضماد آرد ماش برای رفع التهابات سطحی بدن بخصوص لک و پیسی به کار برده میشودبرای اعضای بدن که خواب رفته و بی‎حس شده باشند با ضماد پخته ماش مالش دهید.افرادی که دچار بیماری صرع هستند از ماش پوست کنده استفاده کنند.

خواص جوانه ماش در طب سنتی

* جوانه ماش سرشار از مواد مغذی بوده و انرژی‌زای واقعی است*

* جوانه ماش ترد و خوشمزه بوده و طعم آن کمی شیرین است و هضم آن نسبت به ماش پخته شده راحت‌تر صورت می‌گیرد*

* جوانه ماش سرشار از ویتامین C است که این مقدار در ماش پخته وجود ندارد. جوانه ماش انرژی‌زای واقعی بوده و مملو از مواد مغذی است*

* جوانه‌های ماش برخلاف دیگر سبزیجات که هرچه بیشتر رسیده می‌شوند خواص تغذیه‌ای آن‌ها کاهش می‌یابد، خواص خود را تا زمانی که به مصرف برسند حفظ می‌کنند*

* جوانه‌ها، غنی‌ترین منبع آمینواسیدها (برای پروتئین)، ویتامین‌ها و مواد معدنی محسوب شده و همچنین دارای فیبر خوبی نیز هستند.

آن‌ها حاوی انواع ویتامین‌های (A, B, C, D, E, k)، اسید فولیک و نیز منبع عالی از آهن، پتاسیم، کلسیم،‌ فسفر، منیزیم و روی هستند*

*خواص تغذیه‌ای جوانه‌ها نسبت به نوع جوانه متغیر است. جالب است بدانید جوانه ماش حاوی فیتوکمیکال‌های استروژن مانندی درون خود موسوم به ایزوفلاون‌ها است که مصارف درمانی بسیاری دارند*

خواص ماش در طب سنتی ، ماش در طب سنتی ، خواص ماش ، خواص جوانه ماش در طب سنتی

افرادی که مبتلا به بیماری های دستگاه گوارش می‎باشند از ماش کمتر استفاده نمایند.خوردن زیاد ماش برای دندان‎ها مضر میباشد.به دلیل داشتن پروتین قابل توجه آن کسانی که نقرس دارند کمتر مصرف کنند.

خواص ماش در طب سنتی




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نماد گلها و گل نرگس نماد چیست

نویسنده :مسعود هاشمی
تاریخ:یکشنبه 15 بهمن 1396-10:15 ب.ظ

نماد گلها و گل نرگس نماد چیست

نماد گلها و گل نرگس نماد چیست همراه عکس در سایت جسارت

گل نرگس نماد چیست ؟ ,گل نرگس نشانه چیست,گل نرگس سمبل چیست,گل نرگس در ادبیات نماد چیست,گل نرگس نشانه ی چیست,عکس گل نرگس,عکس گل نرگس با کیفیت بالا,عکس گل نرگس برای پروفایل,عکس گل نرگس شیراز,عکس گل نرگس شهلا,عکس گل نرگس زیبا,عکس گل نرگس شیرازی,عکس گل نرگس با کیفیت Hd,عکس گل نرگس متحرک,عکس گل نرگس هلندی,دانلود عکس گل نرگس با کیفیت بالا,تصاویر گل نرگس با کیفیت بالا,عکس دسته گل نرگس با کیفیت بالا,عکس گل نرگس برا پروفایل,عکسهای گل نرگس شیراز,تصاویر گل نرگس شیرازی,تصاویر گل نرگس شیراز,عکس دسته گل نرگس شیرازی,عکس گل نرگس در شیراز

نماد گلها و گل نرگس نماد چیست همراه عکس

گل نرگس نماد چیست؟ , گل نرگس نشانه چیست , گل نرگس سمبل چیست , گل نرگس در ادبیات نماد چیست

در این مطلب از سایت جسارت به خواص و تاثیر مصرف کشمش در بدنسازی و فشار خون می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

سردهٔ نرگس از خانواده نرگسیان(Amaryllidaceae) و تیره Narcissus می‌باشد. گیاهی دائمی و پیازدار می‌باشد. پیازهای آن درشت و دارای ورقه‌های فلسی یا مطبق است. به عبارت دیگر پیاز آن می‌تواند چندین سال متوالی گل دهد و گل آن همه ساله درشت تر گردد. گلهای نرگس به رنگ سفید، زرد، نارنجی، کم پر و پُر پر هستند. برگهای این گیاه از بن ریشه بصورت صاف یا شیاردار بیرون می‌آیند و در طول ساقه قرار می‌گیرند. نرگس‌ها به اندازه‌های مختلف یافت می‌شوند از گلهای ۵ اینچی روی ساقه‌های ۲ فوتی گرفته تا گلهای ۵/۰ اینچی روی ساقه ۲ اینچی.

گل نرگس نماد چیست؟

گلهای نرگس نام خود را از شخصیتی در اساطیر یونان با همین نام گرفته‌اند. در اینجا در مورد این داستان اساطیری و دیگر معانی نمادین مرتبط با این گلهای نرگس، بیشتر توضیح داده شده است.  آیا می‌دانید؟ گلهایی که جزو گروه نرگس‌اند عموماً منسوب به نرگس زرد هستند. آنها گلهای پیازی‌اند که بومی منطقه‌ی مدیترانه و بخش‌هایی از آسیا و چین هستند اما امروزه به طور گسترده در آمریکا نیز کشت می‌شوند. وجد و شادی خود را هنگام دیدن یک غنچه‌ی تازه که شکوفه داده، تصور بکنید. چیزهای کوچک لذت و شادی بزرگی را به زندگی ما می‌دهند و چه کسی بهتر از طبیعت می‌تواند آن را به ما بدهد؟ طبیعت چیزهای زیادی برای آموختن به ما دارد.




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 




Admin Logo
themebox Logo



شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات